Thursday, March 3, 2011

Ayuh Tingkat Trafik Internet

Korang cari traffik? Kecewa dengan traffik korang yang sekejap naik sekejap turun, atau tak naik naik tu? Kita sama! Korang mesti kerap cari cara nak menaikkan traffik tu kan. Apa kata sekarang ni kita cuba cara lain pulak. Cara ni bagi Saya memang tak pernah tengok lagi, tapi best!Saya jumpa cara ni kat blog Magrib Aristo dan Blog Luna Dan Putera30 Jom try cara ni! Cara cepat menaikkan traffik blog korang!

p/s : baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat

Cara nya begini:

- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

- Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web korang.

  1. matdin
  2. MSR @Blogger
  3. tengku nizam
  4. mizz shizu
  5. Myself V3 Me &
  6. Blog Hanz
  7. BiMies’s WoRLd
  8. Farah Shafiqah
  9. Qila Razak
  10. CekLa
  11. Miss Yaty
  12. Magrib Menjelma
  13. Bila Luna Berkata Kata
  14. Putera30 Photographer
  15. Kemahiran Hidup 2u

PERATURAN!!!

1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korang, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie…

  • MSR @Blogger
  • tengku nizam
  • mizz shizu
  • Myself V3 Me &
  • Blog Hanz
  • BiMies’s WoRLd
  • Farah Shafiqah
  • Qila Razak
  • CekLa
  • Miss Yaty
  • Magrib Menjelma
  • Bila Luna Berkata Kata
  • Putera30 Photographer
  • FOTO BLOG
  • Kemahiran Hidup 2u
  • Nama blog Anda…… 

    4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

    Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1

    Posisi no.14, Jumlah backlink = 5

    Posisi no.13, Jumlah backlink = 25

    Posisi no.12, Jumlah backlink = 125

    Posisi no.11, Jumlah backlink = 625

    Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125

    Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625

    Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125

    Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625

    Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125

    Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625

    Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125

    Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625

    Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125

    Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

    Kita sama-sama cuba jaya okk….

    Selamat mencuba!!!

    ***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak… Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat… ingat lagi byk backlink kiter… lagi tinggi rating kiter kat google..

    sekian..

    www.kemahiranhidup2u.blogspot

    “ Bersama ke arah kecemerlangan”

  • Kuiz Interaktif Kemahiran Hidup

    Anda juga mungkin meminati

    Related Posts with Thumbnails